Laman Web Rasmi
JABATAN KIMIA MALAYSIA

FAQ
FAQ
Hubungi Kami
Hubungi Kami
Maklumbalas
Maklumbalas
peta laman
Peta Laman
Search
Close this search box.

KIMIA Kedah dengan besar hati menerima rombongan delegasi sempena Lawatan Rasmi YB Puan Isnaraissah Munirah binti Majilis, Timbalan Menteri Tenaga, Sains, Teknologi, Alam Sekitar & Perubahan Iklim (MESTECC) ke jabatan ini hari ini.

YB Timbalan Menteri turut disertai oleh Ybhg. Ketua Pengarah JAS Malaysia, Pengarah Bahagian Penguatkuasa JAS dan juga Pengarah JAS Negeri Kedah.

YB Timbalan Menteri telah meluangkan masa untuk mendengar luahan dan pendapat kakitangan di semua peringkat selain melakukan lawatan ke makmal.

Di samping itu, YB Timbalan Menteri juga telah diberikan taklimat ringkas berkenaan projek STEM ROCKETRY yang dibangunkan oleh En. Kamalrul Zaman Zainol, Penolong Pegawai Sains di jabatan ini yang telah mendapat pembiayaan dan sokongan dari Bahagian Perkhidmatan Sains, Teknologi, Inovasi dan Pembudayaan MESTECC.

Semoga kunjungan turun padang dari pucuk pimpinan seperti ini dapat memberi gambaran jelas berkenaan permasalahan dan kekangan yang dihadapi di peringkat akar umbi dan seterusnya mencari jalan penyelesaian dalam menangani masalah tersebut

Categories: Berita

Skip to content